E-mailadres print

Papegaaien Encyclopedie

2012-12-30 17:55:00
Andes Papegaai
Hapalopsittaca amazonina
centraal Colombia en noordwest Venezuela
2
De Andes papegaai heeft zijn leefgebied in Colombia, Venezuela en Ecuador. De natuurlijke habitats zijn subtropische of tropische natte epifyt-rijke nevelwoud en subtropisch of tropisch hooggelegen struikgewas. Hun leefgebied varieert in hoogte tot 3.500 meter. Ze hebben een oranje/rood voorhoofd die veranderd in bruin/rood richting de kroon op het voorhoofd.Ze hebben lange veren van de oren naar de dekveren. Het gebied achter de wangen is olijfgroen van kleur.
images/papegaaienpodie/Psittacinae/Hapalopsittaca/Hapalopsittaca_amazonina2.jpg
Papegaaien (Psittacidae)
Subfamilie Psittacinae
Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok